Federasyonumuzun 2012 Yılı Faaliyet Programında yer alan Futsal B1 1.ve 2.Lig ve Yükselme Grubu Müsabakaları 26-30 Eylül 2012 tarihinde Mersin İlinde yapılmış olup , Müsabakala sonuçları yayınlanmıştır.
Federasyonumuzun 2012 yılı faaliyet Programında yer alan Futsal B2-B3 2.Devre müsabakaları ile Yükselme Grubu Müsabakaları 10-14 Ekim 2012 tarihleri arasında Aksaray İlinde yapılacaktır.
Futsal B1 ve B2-B3 Yükselme Grubu Müsabakalarına katılacak takımlarımız için başvuru süresi 26 Eylül ( Çarşamba ) Mesai bitimine kadar uzatılmıştır.Tüm Kulüplerimize önemle duyurulur.
26-30 Eylül 2012 tarihleri arasında Mersin İlinde yapılacak olan Futsal B1 1.ve 2.Lig 2.Devre ve Yükselme Grubu Müsabakalarında görevli Hakem Listesi yayınlanmıştır.
Futsal B1 1.ve 2.Lig 2.Devre ve Yükselme Gurubu Müsabakalarına katılacak Takımlarımız Konaklama konusunda Mersin' İlinde listede isimleri yayınlanmış Oteller ile irtibata geçebilirler.
Federasyonumuzun 2012 Yılı Faaliyet Programında yer alan Futsal B1 1.ve 2.Lig 2.Devre ve Yükselme Grubu Müsabakaları 26-30 Eylül 2012 tarihleri arasında Mersin İlinde yapılacaktır.Yeni Müsabaka Talimatı yayınlanmıştır.
Federasyonumuzun 2012 Yılı faaliyet Programında yer alan Futsal B1 2.Devre ve Yükselme Gurubu müsabakalarına katılacak Kulüplerimizden İlk defa Göz Muayenesi olacakların Göz Muayenesi 20 Eylül 2012 tarihinde Ankara'da yapılacaktır.
Goalball Milli Takımımız Litvanya İle yapmış olduğu Bronz Madalya mücadelesi sonucunda Litvanya’yı 4- 1 lik skorla geçerek tarihi bir başarıya imza attı ve Paralimpik Oyunlarında ilk kez bir takım Takım sporlarında Bronz madalya kazandı.
Goalball Milli Takımımız B Grubundan 4.olarak çıkan Cezayir ile yapmış olduğu müsabakayı 3-1 kazanarak yarı finale adını yazdırdı.
57 kg bayan sporcumuz Duygu ÇETE 3. ve + 70 Kg Bayan Judocumuz Nazan AKIN 2. olarak Paralimpik Oyunların da tarihi bir başarıya imza attılar.